e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

07 de Juny de 2011


 
    Quan els indignats concretin quelcom potser els polítics de torn els tinguin en comte però sembla que això ja va devallant. Quan ja s'hagi arreglat tot i no quedi cap indignat al món, o simplement quan els indignats ja no es manifestin a la Plaça Catalunya, la Plaça Catalunya seguirà estant i segurà sent un símbol de Barcelona. El que li falta a la Plaça Catalunya, el que li falta a Barcelona, és un homenatge, una estàtua, un monument, una placa, o el que sigui, referent al FCBarcelona i tot el que ha fet per Barcelona i Catalunya en més de 100 anys d'història. Es clar que hi ha el Camp Nou i dins les instal.lacions de can Barça hi ha el Museu i el que faci falta, però fora d'allà res de res. Tothom sap que La Font de Canaletes és lloc de culte i celebracions blaugrana però hi manca el reconeixement de l'Ajuntament de Barcelona amb una placa ben gran, una estàtua d'en Xavi o Cruiff o Messi o Maradona o la xilena de Rivaldo. No estaria de més que La Font de Canaletes, disposés d'unes grades blaugrana enormes i alguns carrers de Barcelona canviessin de nom per algun de qualsevol heroi blaugrana. Si l'Alcalde fes tal proposta per escollir el nom del futbolista elegit, es podria muntar un bon i llarg debat i de ben segur que no li tocarien la moral amb altres qüestions retallatories. No sé perquè dono idees. Vaig a menjar-me uns berberechos Dani.
  
 
    Apa, pau i força.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1149
2
Comentaris afegits 
victork (barcelona) 10-06-2011 - 22:47
T'imagines la indignació d'un merenge perquè viu al carrer del Culé posem per cas. El futbol ja ocupa i massa la graella TV, no fem que també ocupi els carrers "permanenment".
VV (BCN) 08-06-2011 - 20:21
Estaria bé, La Rambla Ramallets, la Avinguda Iniesta, Carrer del Culé, Plaça Carles Puyol, Passeig d'en Xavi Hernàndez (futbolista), La Ronda Lionel Messi o la Gran Via Pep Guardiola
TORNAR