e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

14 de Febrer de 2011

Futbol Club Barcelona

      

    Campions de Bàsket de la Copa del rei.

    Campions de Futbol sala de la Copa d'Espanya.

    Campions de Waterpolo?

    Sí que té moltes seccions el Barça, Handbol, Hoquei patins, rugbi, atletisme, i moltes més però a la web del club no hi he trobat res del Waterpolo.

    El CN Barcelona de Waterpolo no té res a veure amb el Barça, únicament que son de la mateixa ciutat, al igual que el Atletic Barceloneta o d'altres.

    Però ja posats, m'he donat una volteta per la web del Barça i lo de Futbol Club Barcelona tampoc ho he sabut trobar perquè només hi surt sempre com a FCBarcelona. En Català, castellà, anglès, xinés, nipó i àrab (no en portuguès, euskera, francès, italià, aranès, alemany o altres llengües). Una de les coses que més gràcia m'ha fet, apart de veure com Estrella Damm patrocina al FCBarcelona  i que Betfair també s'hi anuncia, és que en la web en nipó s'hi pot trobar la 2009-10 Barça Gallely, amb L i no pas R. Curiosament, El nou patrocinador, Qatar Foundation, no surt en la versió xinesa, però hi surten alguns videos amb una noia xinesa que deu anunciar què sé jo què. Està molt bé el lloc web del FCBarcelona, hi ha moltes cose, molts apartats, moltes seccions, molt de tot, massa. De fet, trobo que li falta un cercador.

  

   

     Apa, pau i força.

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1068
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR