e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Juny de 2010

Crisis, quina crisis?

  I el vestit per el festival del cole del nen és car. Sí i tant que és car, tot es car. Es tant car que l'any que ve potser ja no ho podrem pagar. Però és que cobrem poc per pagar-ho tot. El lloguer o l'hipoteca, els impostos, la llum, l'aigua, el gas, el menjar, els transports, el dentista i altres coses que sense ser imprescindibles, també s'han de pagar com el telefon, la TDT, la roba. I més coses que es poden considerar més o menys imprescindibles. Un títol prou escaient per definir el que ha passat sempre. Que hi ha crisis? Sí, tothom ho diu. Que vol dir crisis? Que falten peles? Doncs gairebé sempre hem estat en crisis. Tota la vida tota la humanitat.

Tota? No tota no. Els que tenen calers no. Els que es gasten els dels altres no. Els que els administren malament i es queden sense, ho fan perquè poden.

Falten diners al govern. Que en podem donar més? Podem anar pagant, pagant, pagant i pagant impostos fins a la mort. Això és la democràcia (del llatí es tradueix diferent).

Si s'implanten mesures per pal·liar la crisis, benvingudes. Però si únicament son mesures per pagar deutes, no son les mesures que donin cap solució a mig plaç. La gent que vagi pagant. Els pobres seran més pobres i els del mig també seran més pobres. Els rics potser també seran més pobres (ho dubto) I a on van a parar aquests diners? Si tothom paga i paga perfecte, hi ha diners que es mouen. Però si hi ha gent que no paga perquè ja no en té, perquè no te feina o perquè no n'ha tingut mai, depenent de la proporció de gent que NO pagui impostos, tot se'n va en orris. Les pensions, els subsidis, les beques, les ajudes, les inversions en investigació, en desenvolupament. Si no hi ha diners per les coses importants, a casa no es gasten els diners en foteses. Tots els generals, ex-ministres, funcionaris inútils(els inútils), la monarquia, diputacions, subvencions per a comissions!!!!!! Si Espanya guanya el mundial que se'l fotin per on vulguin.

Apa, pau i força.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1155
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR