e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Juny de 2010

Cal cercar el mot escaient

    Amb això de la reforma laboral potser caldrà canviar de camisa. Estirar més el braç que la màniga, és ficar els peus a la galleda. No hem de gratar-nos la panxa sinó anar amb peus de plom. No cal que arribi la sang al riu ni fer com qui sent ploure sinó fer el cor fort, trencar-se el cap i donar la cara. Fer un cop de cap i lligar caps. Hi ha qui està amb l'ai al cor o treu foc pels queixals i no es veu amb cor de buidar el pap i treure de polleguera a qui remena les cireres. No te ni cap ni peus fer els ulls grossos i si es té el cul llogat pagar els plats trencats sense solta ni volta de qui talli el bacallà. Encara que creguis estar per sucar-hi pa, treure el fetge per la boca per guanyar-se les garrofes, no és fer el préssec però fugir d'estudi tampoc és ser un setciències ni saber-la llarga, ni tenir sang freda. És ser un somiatruites que en un tres i no res et faran la guitza, et faran anar de bòlit, et faran ballar el cap, t'aixecaran la camisa i et donaran carbasses, per no dir una altra cosa.

    Apa, pau i força.

 

   Hay que buscar la palabra adecuada (traductor de google)

 Con esto de la reforma laboral quizás habrá que cambiar de camisa. Estirar más el brazo que la manga, es meter los pies en el cubo. No debemos rascarnos la barriga sino ir con pies de plomo. No hace falta que llegue la sangre al río ni hacer como quien siente llover sino hacer de tripas corazón, romperse la cabeza y dar la cara. Hacer un cabezazo y atar cabos. Hay quien está con el alma en vilo o saca fuego por la boca y no se ve con corazón de vaciar el buche y sacar de quicio a quien baraja las cerezas. No tiene ni pies ni cabeza hacer la vista gorda y si se tiene el culo alquilado pagar los platos rotos sin ton ni son de quien corte el bacalao. Aunque creas estar para mojar pan, sacar el hígado por la boca para ganarse el pan, no es hacer el melocotón pero escurrir el bulto tampoco es ser un sabelotodo ni saber la larga, ni tener sangre fría. Es ser un soñador que en un abrir y cerrar de ojos te harán la pascua, te harán de cabeza, te harán bailar la cabeza, te levanta la camisa y te darán calabazas, por no decir otra cosa. Apa, paz y fuerza .

 

    We must find the appropriate word (traductor de google)

    With this labor reform may need to change shirts. Pull the sleeve over the arm, is putting his feet in the bucket. We must not scratch the belly but to us with feet of lead. No need to get blood to the river do not like rain but who still have strong heart, breaking his face and head. A first head and tying up loose ends. There are those with heart or the AI teeth and remove the fire is not with the heart empty and remove the pap who stir crazy cherries. Has no head or feet can turn a blind eye and if you have hired your ass up the pieces without pay or loose around who cut the cod. If you feel there was bread to dip, remove the liver by mouth to gain the pods, but not to flee the peach is not a study setciències not know the long, nor have cold blood. It was a dreamer in a jiffy and make the kick, you will be extremely busy, we will dance on the head, and give you the shirt t'aixecaran pumpkins, not to say anything else.

    Come, peace and strength

   En homenatge al meu amic Aureli. En Pau descansi a Irlanda. LOL

  

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1147
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR