e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Juny del 2010

La disfressa de pintor

   La disfressa de pintor, a part de l boina o la gorra depenent de si parlem de pintor artista o pinta-parets necessita bàsicament una cosa, millor dit dues, el pinzell i la pintura. El pinzell es porta a la mà i la pintura repartida en taques per tota la roba. Naturalment millor escollir roba vella que un no s'hagi de tornar a posar. Això també serveix per si realment volem pintar quelcom. Millor utilitzar roba que es pugui tacar, perquè si pintes, et taques. Si pintes et taques. L'única opció que hi ha per no tacar-se és treure's la samarreta i posar-se els pantalons del revés i anar amb molt de compte. Tot i així, la cara és tacarà quan ens rasquem i les sabates aniran a parar a la brossa. Perquè els pintors professionals porten monos blancs? Perquè es vegi que van ben nets? No senyor, és perquè es vegin bé les taques de pintura, que...

Continuar llegint...

18 de Juny del 2010

Sandro Rosell i Nike

   Es veu que el tresorer del Barça serà una dona. En principi no hi tinc res en contra, ni molt menys. I tampoc res a favor, simplement perquè no la conec ni tant sols em vull preocupar de cercar el seu nom a Internet per escriure-ho aquí, ja me'n faré un fart de llegir-ne coses a l'Sport o al Mundo Deportivo, o no! Potser no donarà la nota amb vestits que cridin l'atenció com el senyor Sala i Martin i tampoc en sentirem a parlar. Ho deixo aquí. Durant la temporada sempre hi ha algun ensurt i llavors es dissimula parlant d'altres temes (El Madrid ho fa molt bé això). Esperem que de la gestió de la tresoreria i la del president Rosell no se'n senti a parlar gens ni mica, això voldrà dir que tot rutlla de meravella, inclòs les relacions entre Nike i Unicef.

   Apa, pau i força.Continuar llegint...

18 de Juny del 2010

Mundial Sudàfrica 2010

   La roja, la albiceleste, la canarinha, les bleus, la selecció orange. Estats Units porta una ratlla diagonal que no sé que hi pinta. Alemanya va sempre de blanc (?) Itàlia també de blau. Camerun, samarreta verda, pantaló vermell i mitjons grocs. Costa d'Ivori, Hondures, Paraguai i d'altres ves a saber com van. Podrien portar cada país la seva bandera al mig de la samarreta. NOOOO!!! Que si perdessin, més d'un renegaria dels seus colors i això no està ben vist. Almenys, al mundial, la publicitat a la samarreta no és tant evident com als equips professional. I parlant de samarretes i publicitat, uns quant xinesos van vestits amb la samarreta de Corea del Nord per animar precisament a Corea del Nord. Llàstima que siguin actors pagats, per Corea del Nord naturalment.

   I els pobres nord-coreans sense saber-ho, ni...

Continuar llegint...

17 de Juny del 2010

La disfressa de president

   Per anar de un bon president l'indispensable és rebre molts vots. Una veritat com una casa i tant difícil proporcionalment a la magnitud de la presidència. No és el mateix ser el president del Barça que ser president del govern o president de l'escala de veïns o l'associació d'amics del cargol a la llauna.

   El President ha d'anar ben vestit, sabates, traje i corbata; més que res per si hagués de parlar am altres presidents o gent "important". Però el més important és el posat. Si vas amb el cap baix, malament, si fas el pallasso pitjor, si no dius res de res els altres decidiran per tu. S'ha de ser enèrgic, decidit, imperatiu, prendre decisions i si pot ser acontentar tothom. No dubtar mai, ser un líder. Però si ets l'ex-president del Palau de la música el que et queda bé...

Continuar llegint...

17 de Juny del 2010

Suïsa España La disfressa de futbolista

   Tant de lliga, tant de futbol, tantes pilotes, camps, publicitats, prensa. Molts cops llegir un diari esportiu resulta més entretingut i doa menys mals de caps que un diari normal; sobretot si un és del Barça. I ja possats, doncs juguem a futbol. En teoria fàcil, només necessitem una pilota i fer-la servir amb els peus. Per fer-ho bé, quedem amb més gent. En principi, a una certa edat i per altres raons descartem el futbol gran. Al fubol sala només es necesiten 10 jugadors. Llogar una pista a l'hora que tothom li vai bé(que no estigui ocupada per les lliguetes) Sabatilles esportives, de futbol específicament, amb tacos si és gespa artificial o llises si és pabelló. Samarreta, calça curta, espinilleres(no per anar fort, sinó per no rebre). I fer els equips, 5 per banda. Normalment dos persones farien de capità per escollir els jugadors per tal...

Continuar llegint...

15 de Juny del 2010

De paleta

   Després del boom immobiliari ha vingut la crisi. Després de comprar i vendre pisos, molta gent s'ha picat els dits. Molta gent s'ha quedat sense feina. Sí, molts paletes, molta gent de la construcció, molta gent parada perquè les obres estan parades. Tothom(molta gent) s'ha hipotecat per comprar els pis i ara no hi ha calers. La gent no te calers, els promotors no tenen calers, els arquitectes, paletes, lampistes, manyans, fusters, el govern, ningú no te calers. Si vols fer obres a casa t'ho has de fer tu mateix, t'has de posar la disfressa de paleta. Si vols tirar un envà, t'has d'embrutar, posar guants o et sortiran butllofes, posar-te una samarreta vella o l'hauràs de tirar i unes botes si no vols que un troç de totxo t'infli el dit gros. Si et poses un mocador al cap amb quatre nusos, tindràs la disfressa complerta i t'estalvies els cabells plens de pols(amb una gorra també...

Continuar llegint...

15 de Juny del 2010

Crisis, quina crisis?

  I el vestit per el festival del cole del nen és car. Sí i tant que és car, tot es car. Es tant car que l'any que ve potser ja no ho podrem pagar. Però és que cobrem poc per pagar-ho tot. El lloguer o l'hipoteca, els impostos, la llum, l'aigua, el gas, el menjar, els transports, el dentista i altres coses que sense ser imprescindibles, també s'han de pagar com el telefon, la TDT, la roba. I més coses que es poden considerar més o menys imprescindibles. Un títol prou escaient per definir el que ha passat sempre. Que hi ha crisis? Sí, tothom ho diu. Que vol dir crisis? Que falten peles? Doncs gairebé sempre hem estat en crisis. Tota la vida tota la humanitat.

Tota? No tota no. Els que tenen calers no. Els que es gasten els dels altres no. Els que els administren malament i es queden sense, ho fan perquè poden.

Falten diners al govern. Que en podem donar...

Continuar llegint...

12 de Maig del 2010

Diagonal

   Equiparar Barcelona amb les ciutats més importants del món no és una quimera. Disfressar la ciutat amb tramvies pot semblar descabellat, un gasto inútil, una enganyifa, una broma de mal-gust, un despropòsit, una putada, una jugada mestre d'escacs, una pífia, un trencaclosques, un laberint, una bona idea o moltes altres coses. Però seguirà sent una disfressa per la ciutat, una disfressa maca a la vista i feixuga de portar. De opositors en hi ha molts i moltes són les raons contràries simplement perquè hi ha coses més importants en que fer perdre el temps a la gent. Si cola cola.

   Apa, pau i força.Continuar llegint...

09 de Desembre del 2009

De color de rosa

   Si veus a algú pel carrer amb la samarreta aquesta rosa del Barça, crida força l'atenció, la trobo molt cridanera, massa. Jo no me la posaria, prefereixo la de tota la vida, la blaugrana; i posats a especificar, la del centenari sí que era maca. Però és que ja se sap, sobre gustos, ja s'ha escrit molt.

                                

   Apa, pau i forçaContinuar llegint...

09 de Desembre del 2009

Lladres disfressats

    Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup dedicat a robar en pisos de tot Catalunya en que els seus integrants actuaven disfressats d'executius.

        

    De  DisfressesACPIQUET"Continuar llegint...