e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Març del 2014

Victimisme islàmic

READ THIS ARTICLE IN ENGLISH 

 

Ningú amb dos dits de front i un mínim d'humanitat gosarà dir altra cosa que el que va passar el dimecres 26 de març a El Vendrell és una veritable tragèdia: quatre germans, d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys, van perdre la vida en un violent incendi que va destruir completament el pis on vivien, situat en un dels barris més marginals de la ciutat i habitat principalment per immigrants marroquins, com era el cas d'aquesta família.

La situació d'aquesta família era ja molt precària: feia temps que tenien greus problemes econòmics i, després d'haver estat desnonats del pis que es va incendiar el dimecres, hi havien tornat a entrar il•legalment i l'havien ocupat. Com s'acostuma a dir, sempre plou sobre mullat. 

Els fets són...

Continuar llegint...

29 de Març del 2014

ISLAMIC VICTIMISM

No one in their right mind would dare to say that what happened on Wednesday 26th March in El Vendrell is anything but a terrible tragedy. Four young siblings aged between 3 and 12 lost their lives in a violent blaze which completely destroyed a flat in one of the most economically deprived areas of the town, inhabited mostly by immigrants of Moroccan descent, as this family was.

To make matters worse, the family had been in dire straits for a long time and, after having been evicted from this same flat, they had illegally broken into and re-occupied it some time back. And some still say that lightning does not strike twice.

These are the bare facts: a family has lost four of their six children. Two bereaved parents will have to come to terms with a loss much greater than any economic misfortune that might have befallen them in the past. Two parents will have to start anew without anything at all to start with and, above all, without four of their children. If thinking...

Continuar llegint...

18 de Març del 2014

"Somos musulmanes, no somos animales"

"Somos musulmanes, no somos animales" era la frase que es podia veure en algunes pancartes de la manifestació que va tenir lloc a Hospitalet fa un parell de dies en suport als pares de la nena de 9 anys presumptament segrestada durant 7 mesos a Bolívia per un conegut de la família. Els manifestants exigien que la nena, en aquells moments a punt de tornar a Barcelona, anés immediatament amb la seva mare qui, d'altra banda, nega categòricament haver tingut res a veure amb el segrest de la seva filla i al•lega que tot plegat va ser un abús de confiança d'un veí amb qui tenien molta amistat.

Qui s'esperi que la que signa aquest article entri en tot un seguit de conjectures sobre la possible complicitat dels pares en aquest tèrbol segrest, pot deixar de llegir ara mateix. Aquest és un terreny...

Continuar llegint...