e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Maig de 2009

Transcorreguts 2 anys de la promesa del traspàs de Rodalies, aquests darrers dies veiem per enèsima vegada una escenificació teatral de tot aquest episodi.

Primer Acte;  President Montilla amb el Vice.President Chaves per dir que de manera imminent hi haurà traspàs.
Segon Acte ; el Conseller Saura amb el Vice-President Chaves per dir exactament el mateix i finalment el Tercer Acte s’escenificarà aquesta setmana amb la visita del Ministre Blanco i posterior reunió amb el President Montilla per novament dir allò que fa 2 anys que esperem.

Clar exemple tot plegat de quan la política esdevé només  teatre.

Després de tota aquesta teatralitat caldrà veure com és aquest traspàs de Rodalies i Regionals, doncs tal i com tenen previst tot sembla indicar que serà absolutament insuficient. Com és pot gestionar un servei ferroviari sense traspassar les vies, els tres i les estacions ???

Tant de Teatre per acabar tot aquest episodi molt per sota de les expectatives que s’havien generat i clarament per sota del que preveu l’Estatut. La Generalitat quedarà involucrada en una gestió que no podrà fer del tot, perquè aspectes bàsics i essencials del servei, el Govern de Catalunya no els podrà decidir i els continuarà decidint el Ministerio de Fomento.

Dos anys per a no traspassar res. Com podrem decidir si hem d’incrementar tal o qual freqüència si les infraestructures ferroviàries no tenen més capacitat ?  Que ens hauran traspassat a més de FUM FUM ??

Cal reclamar que es faci bé, que es traspassin les vies, els trens i les estacions, i amb la dotació econòmica suficient. On són els 6.135 M€ que va prometre la Cap de Llista del PSC i actual Ministre de Defensa en plena campanya electoral ???.

Quan la política d’alguns només esdevé Teatre , cal reaccionar amb contundència i denunciar clarament que l’única política que executen és la política dels gestos , tant buida com estèril i alhora tant injusta pels catalans.

El PSC fa molt de temps que està preparant uns quans “Actes Teatrals” que escenificaran , en la realitat,  la seva pròpia renúncia a defensar els interessos de Catalunya.

Ara rodalies , d’aquí poc Finançament.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1848
1
Comentaris afegits 
Cobaltina (BCN) 04-05-2009 - 14:00
Un comentari semblant feiem dijous a http.latramapolaca.blogspot.com. S'ha oblidat un aspecte, Sra. Candini, tampoc es traspassa el personal ja que els sindicats "de classe" que diu l'amic Ferran al costat, no volen.
TORNAR