e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 de Febrer de 2010

La fatiga dels socialistes

Ja es ben curiós que sigui un propi Conseller del Govern Montilla el que denunciés (encara que després li varen obligar a demanar disculpes ) que els catalans estan cansats i FATIGATS del tripartit.

Potser és de les poques vegades que un membre del govern ha copsat de primera ma, el que és un gran clam a la ciutadania en general, fins arribar a la fatiga , i és que el President Montilla i tot el seu govern són incapaços de generar confiança  .

“Temps Difícils, Socialistes Fatigats”, quina resposta poden esperar els empresaris, els botiguers, els treballadors en general que cada dia s’aixequen amb un munt de problemes i circumstàncies difícils per tirar endavant el seu negoci, botiga, lloc de treball, davant un govern que dia rere dia ens mostra el seu desencontre i la seva manca de projecte global de País??

El mateix Conseller Maragall, va escriure en un article, publicat a un diari de gran tirada,  que el Tripartit no tenia projecte de País. Un article és quelcom reflexiu, és quelcom que hom aboca els seus pensaments , és un acte personal i sobretot voluntari , per tant costa molt de creure la sinceritat forçada del Conseller quan a petició del President Montilla ( i per  no causar mals majors ) va manifestar que era un error les seves declaracions.

Quina Fatiga, tanta maniobra politica ¡¡ Quina Fatiga provoquen aquells que volen fer creure que els silencis que imposa el President Montilla són una resposta “seriosa” als problemes que li plantegen aquells que l’han fet president.

Quina fatiga fer creure que res passa , quan el País està aturat per tantes qüestions importants . Als ciutadans els hi provoca fatiga veure que el tripartit 2 del President Montilla comença ja a ser pitjor que el tripartit 1 .Una fatiga dels ciutadans que s’estén a molts municipis del País amb la presentació del Mapa Eòlic, per part del govern, sense cap mena de consens territorial ni participació dels afectats.

Montilla i Zapatero estan molt fatigats, només cal veure’ls, però la gent està fatigada d’ells també. Temps Difícils, Socialistes fatigats , no es pot anar enlloc així.

La gent de CIU no estem fatigats i treballem cada dia perquè Catalunya renaixi amb un canvi en positiu. El nostre País s’ho mereix.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2334
5
Comentaris afegits 
Pilar (Barcelona) 24-02-2010 - 18:00
Coneixem el tarann del president Montilla, per em va sorprendre la falta de dignitat del Conseller d'Ense- nyament, Ernest Maragall. Pilar Segura Guasch
Jordi Fors i Ribera (Perello(Baix Ebre)) 23-02-2010 - 11:38
Si la gent de la resta de Catalunya esta fatigada, naltros els del sud hi podem afegir el sentiment d'amargor al sentirnos oblidats totalment pels que "manen"(?)i si afegim que som jubilats,aleshores arribarem a la desesperacio.
Montse Varderi (Sant Cugat del Valls) 22-02-2010 - 22:53
Si estem cansats. Hi tenim ganes de veure una altra Catalunya. Sobretot, tenin una justcia millor. Que hagi un suma i sigui per aquells, que roben, i no paren de fer-ho, i que fins i tot la gent ja als coneig. I amb tota la cara s riuen.
Carme Mesa i Arvalo (Barcelona) 22-02-2010 - 19:14
Respentant les opinions dels meus opositors, haig de dir, qu deu pensar un President de la Generalitat, qan els seus estan fatigats, i tapa la boca al Conseller, jo s segur, qu el meu futur President mai li passar, Cordialment. Carme Mesa i Arvalo
Emili Red (Badalona) 22-02-2010 - 17:12
Jo diria que fatigats i esgotats, no fan ms que tirar pilotes fora i esgotar la legislatura fins tot el que puguin. Ja s l'hora, cal un canvi. A CiU no estem fatigats ni esgotats. Bona feina.
TORNAR