e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat
Nom: Montserrat Candini
 
 
Casada i amb una filla. Funcionària de la Generalitat de Catalunya en excedència, He tingut responsabilitats institucionals, on he desenvolupat, entre d’altres, les següents tasques: Cap Gabinet Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Directora General de Patrimoni Natural i Directora de Política de Muntanya del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.
Actualment sóc la Presidenta del Grup Municipal de CIU a Calella (Maresme) i Portaveu Adjunta al Senat. Secretària Executiva de CDC i membre de la Permanent de CIU.
Els meus interessos
Sóc neta de Republicà que va estar durant anys empresonat. Això ens va marcar molt familiarment i sempre he tingut la inquietud d’implicar-me directament en la consolidació dels drets nacionals de Catalunya.
Construcció que humilment participo des de la meva població, d’aquí la meva passió per la política municipal i també des de cada indret de Catalunya on copso directament les inquietuds i problemàtiques en les meves visites i actes d’arreu del País, com a Senadora i Secretària Executiva.
Aspiro a no perdre l’emoció que sento en el contacte amb la gent, el seu batec, i que aquest pols directe m’ensenyi constantment a entendre més i millor les qüestions que ens preocupen com a País.
Rss Rss