e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Desembre de 2014

Estem en un moment de la història en què és oportú sumar esforços. El sí convençut sobre el guany que suposaria la independència de Catalunya ja suma més de 2 milions de persones i tot sembla indicar que cada cop en serem més. Hi ha molts ciutadans indecisos que comencen a fer seva aquesta idea de futur més pròsper, al marge de la imposició espanyola que fa tants anys que frena les potencialitats i el benestar de Catalunya. 

Però si volem guanyar, encara no en som prous i no podem ignorar les persones que encara avui són partidàries de quedar-se dins d’Espanya. Tot i que el nombre d’independentistes s’ha multiplicat en els darrers temps, el nivell de no, sí-no i d’indecisos segueix molt elevat en barris obrers i castellanoparlants de l’àrea metropolitana de Barcelona. Nou Barris, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Badia, Terrassa i Sabadell, com deia Sergi Picazo en un article al seu bloc, són territoris d’identitats encreuades. Així que necessitem aconseguir il·lusionar totes aquestes persones que a hores d’ara encara són partidàries del sí-no i fins i tot del no.

Si el nostre objectiu és clar, si sabem què volem, per què no anem tots a l’una per aconseguir-ho? Des d’aquí fem novament una crida a la unitat, perquè ara no és moment de defensar interessos electoralistes. Deixem de buscar oponents a casa nostra i unim-nos per ser més, i esdevenir més forts que mai. Estem en un moment de la història que requereix sumar per vèncer, no el deixem escapar.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1130
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR