e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

02 de Juny de 2014

Llum verda al dret a decidir

Tot i que encara hi ha qui vol amagar la realitat, disfressar-la o, directament, negar-la, el fet és que no hi ha cap dubte sobre el missatge que han donat els resultats de les eleccions europees del passat 25 de maig.
I aquest missatge és el mateix que el que va omplir els carrers de Barcelona en la manifestació de l’11 de setembre i el mateix que va córrer de ma en ma en la Via Catalana.  Aquest missatge no és cap altre que la gran majoria de la societat catalana vol poder decidir el seu futur.

I això no ho diem només uns quants. Això ho han demostrat les urnes i la contundent victòria del conjunt de les forces que donen suport al dret a decidir les quals han crescut un 18% respecte els resultats de l’any 2009.

I davant d’aquest suport al procés cap al dret a decidir, la resposta del Govern de la Generalitat (el qual, tot i el desgast que genera governar en un entorn econòmic tan complicat com l’actual, ha aconseguit guanyar més de 110.000 vots en aquestes eleccions europees, fet que demostra que tot i els moments complicats els ciutadans de Catalunya han continuat fent confiança a aquest govern) té una resposta clara: no hi ha marxa enrere i el procés continua endavant.

Perquè el compromís d’aquest govern sempre ha estat molt clar. El compromís d’aquest govern és donar al poble de Catalunya allò que demana: poder decidir el seu futur (a través de la consulta del 9 de novembre) i utilitzar totes les eines possibles per tal d’impulsar l’economia i treure el país de la crisi.

I així serà i no hi ha res que pugui canviar el rumb del nostre poble. Ni abdicacions ni bones paraules. Perquè el que volem són fets, volem justícia, volem decidir.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1610
1
Comentaris afegits 
Kropotkin (Vic) 03-06-2014 - 14:41
Vaya morro que teneis los estelados sobrevenidos. La consulta es ilegal. El Parlamento lo ratificó por amplia mayoria. Estais fuera de la ley. Lo único que os salva son los multiples chanchullos del PP que les impide empezar a aplicar las leyes.
TORNAR