e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

14 d'Abril de 2015

“És un error negar-nos el nostre dret democràtic a l'autodeterminació”, afirmava fa uns dies el president Mas. Una declaració que pels catalans no és cap sorpresa. Tanmateix, aquesta vegada el president s’expressava de forma rotunda davant de la comunitat nord-americana en una conferència a la Universitat de Columbia als Estats Units.

Ahir en el seu discurs a la inauguració de la cimera sobre Política europea de veïnatge deia que “els catalans mirem lluny cap a nous horitzons que imaginem mediterranis i europeus”. Dos exemples molt concrets de la convicció del president Mas vers la necessitat d’explicar al món les aspiracions de Catalunya i el repte que té per endavant.

En el camí de la llibertat el reconeixement internacional és un pilar imprescindible. Sota aquesta premissa el Govern de la Generalitat ha treballat per enfortir la imatge de Catalunya a l’exterior explicant a la resta d’Estats que volem tenir veu i vot dins la comunitat internacional.

En aquest procés, Catalunya compta amb un actiu innegable, la capacitat del president Mas per relacionar-se directament amb els líders mundials o els seus representants.  En un món global, paradoxalment, cada vegada és més important la capacitat dels líders polítics per poder discutir assumptes de forma directa, i en això Catalunya està molt per davant de l’Estat espanyol.

Els nostres arguments són justos, la nostra determinació és inqüestionable i la nostra força és la democràcia, no ens cansem d’explicar-ho a tothom, perquè el 27S el món sàpiga que el futur de Catalunya mira cap a la llibertat.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1262
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR