e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

10 de Juny de 2015

Benvinguts al futur

Convergència és un instrument de progrés i de futur per Catalunya i la seva ciutadania. La victòria assolida a les eleccions municipals del 24 de maig evidencia que una gran part del país confia en els 3.300 regidors i regidores de Convergència i Unió per liderar projectes que millorin la vida de les persones i els seus pobles, viles i ciutats.

Constatem la necessitat de fer canvis per ser la veu de moltes més persones. Malgrat la confiança que se’ns ha dipositat, aquestes eleccions també han evidenciat que ens manca capacitat per arribar a una part de la ciutadania. En conseqüència, ara més que mai hem d’escoltar les opinions de tothom per seguir sent el que sempre ha estat Convergència, un eina al servei del progrés i el benestar dels catalans i catalanes.

Volem fer un pas definitiu perquè Catalunya només pot progressar si pot decidir per ella mateixa. Els últims anys hem hagut de destinar molts esforços per suplir els incompliments de l’Estat, en comptes d’invertir-los en fer progressar el país. Ens han fet evident que l’únic projecte constructiu, positiu i de canvi real és decidir per nosaltres mateixos. Per tant, ens pertoca ser conscients que ens trobem en un punt de no retorn on tenim la responsabilitat d’optar pel futur que significa construir un Estat o per confiar el nostre destí en mans d’un Estat que ha renunciat a representar-nos.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2796
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR