e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 de Setembre de 2012

Tenim per davant un repte: demostrar que el gran gruix dels catalans defensem la llibertat de Catalunya i que defensem els nostres drets.

Som molts els que hem comprés que si sumem esforços podrem aconseguir dir “prou”, podrem aconseguir allò que ens farà lliures, allò que hem somiat durant tant i tant temps.

El camí és difícil. Ho sabem. Però els catalans tenim experiència en això de superar moments complicats.

L’11 de setembre hem de ser molts els que omplim els carrers d’una reivindicació que ens és legítima i que ningú millor que nosaltres la pot defensar.

Sortirem al carrer a dir que som aquí i que aquesta vegada hem vingut per guanyar.

Volem un sistema de finançament just i digne.Catalunya ha demostrat, i amb escreix, ser un país responsable i valent, capaç d’optimitzar la gestió dels seus recursos.

Sabem que molts dels esforços econòmics i socials que estem obligats a fer no serien necessaris si tinguéssim el Pacte Fiscal i, per això, estem disposats a deixar-nos-hi la pell.

Necessitem canviar unes regles del joc que ens són tremendament injustes i que fan que per cada euro que es recapta a Catalunya 43 cèntims no retornin i que fa que passi de ser la tercera comunitat que més paga a ser la desena en rebre.

Volem, també, que es reconegui el dret a ser de Catalunya perquè hi som i hi hem sigut sempre. És el crit de tot un poble.

Volem fer un pas decisiu. Ja ha arribat el moment. Ara és hora, segadors.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1665
1
Comentaris afegits 
nar (sant ) 09-09-2012 - 18:38
aixo son tonteries, em d'aconseguir l'independencia i prou
TORNAR