e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 de Juny del 2008

Convergència; un projecte de futur.

El congrés de Convergència Democràtica de Catalunya serà un debat sobre idees i no sobre persones, és a dir, a Convergència , els lideratges dins el partit estan molt clars. El nostre, serà un congrés de futur i pel futur. En el nostre congrés, volem explicar quin projecte de país tenim, és a dir, volem exposar i definir el model de país que nosaltres defensem.

Històricament, Convergència ha sabut articular el seu missatge dins un engranatge on s’ha donat cabuda a tot el conjunt de la ciutadania. Combinant alhora grans dosis d’idealisme i realisme, hem arribat a projectar un patriotisme que toca de peus a terra i que és capaç de donar resposta a les necessitats reals que tant necessita el nostre país i la seva gent.

La nostra il·lusió i la nostra força les invertim en la capacitat de transformar la societat,...

Continuar llegint...

06 de Juny del 2008

Tranquils amb la tercera hora del castellà?

Ja fa uns mesos, va haver-hi una forta polèmica per el decret que el Govern Espanyol va dur a terme. El decret va ser conegut com  “ el de la tercera hora de castellà”. Amb ell s’obligava a totes les escoles de primària a introduir una hora més de castellà en el seu currículum.

Aquest fet, trencava el model lingüístic de Catalunya, a on la llengua vehicular és el català i per tant trencava també amb el model d’immersió lingüística.

Tot aquest tema va aixecar una gran polseguera i fou molta la gent que s’hi va mostrar en contra, Convergència i Unió evidentment també. Davant d’això, el tripartit va afirmar que el tema de la tercera hora estava solucionat. Ja llavors, Convergència i Unió va advertir que el PSC-PSOE estava actuant amb absoluta obediència al PSOE. Per que Esquerra va...

Continuar llegint...