e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 de Novembre de 2014

Aquesta setmana hem conegut la decisió del Fiscal General de l'Estat d'interposar una querella contra el president Mas, la vicepresidenta Ortega i la consellera Rigau. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s'hi nega, però tota la pressió de l'Estat va precisament en el sentit que la querella s'acabi interposant. És evident que l'Estat s'ha saltat a la torera la divisió de poders i ha tirat pel dret, difuminant les responsabilitats de cadascú. És vergonyós i lamentable.

Un bon amic que no viu a Catalunya però que ens segueix molt de prop i que prové d'una cultura democràtica molt profunda em truca astorat el mateix dimecres a la nit. De seguida em pregunta quina democràcia de fireta era aquesta. Li vaig respondre amb sorna "This is Marca España, my friend!". La impotència de l'Estat espanyol ha arribat a nivells tant insospitats que amagats sota una suposada defensa de la llei el Govern del PP vol respondre amb tribunals a allò que va ser una festa de la democràcia, de la concòrdia i l'expressió del desig popular.

Veurem què acaba succeint. El que és evident és que l'Estat Espanyol haurà d'explicar al món com pot ser que respongui amb tribunals a la voluntat popular expressada a les urnes el 9-N. Vaig néixer en plena democràcia. Mai, mai, mai no m'hauria imaginat una situació tan esperpèntica com aquesta, on una situació a la qual ha de donar resposta la política es vulgui judicialitzar d'aquesta manera.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1349
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR