e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

13 de Gener de 2013

Començar l’any és sempre sinònim de nous reptes, d’il·lusions renovades i de piles carregades per afrontar tot el que ha de venir. No descobriré res a ningú si dic que el 2013 que fa poc hem encetat no serà un camí de roses. I que el 2012 que hem deixat enrere ha estat complex. Però a la vida, i davant de qualsevol circumstància, sempre tens dos camins: seguir endavant, amb el pas ferm i sense defallir o bé entrar en una espiral perillosa de pessimisme, queixa i resignació.

Sóc de les que pensa que la meva generació, la dels nascuts durant la dècada dels 80, ha d’optar descaradament per la primera opció. Malgrat tots el que diguin sobre nosaltres: som els nascuts i crescuts en democràcia, però llastrats per aquella etiqueta dels no compromesos amb el bé comú i la societat; dits “la generació més ben formada”però amb escasses oportunitats laborals. Etiquetats, entre d’altres, com els “NiNi”, o la generació perduda. El panorama no és senzill.

Malgrat tot plegat des del passat mes de setembre s’albira un horitzó basat en el dret a decidir sobre el nostre futur com a poble que mai cap altra generació jove havia viscut. L’horitzó consulta 2014 ens posa davant de la conquesta de més gran envergadura que aquest país ha assumit mai: guanyar la llibertat. La llibertat al servei d’un país millor. I la gent jove en volem ser protagonistes i arquitectes. I ho volem fer junts, des de la convicció que aquest país ve de lluny, hi vol anar més i que val la pena!  Com van musicar els Sau ja fa més d’una dècada emprenem el camí “amb la lluna a l’esquena, creuant el vell promès paradís”.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
821
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR