e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

07 d'Abril de 2014

Que per nosaltres no quedi!

Dimarts dia 8 tres representants del Parlament de Catalunya aniran al Congrés dels Diputats a demanar la competència per poder convocar la consulta el proper dia 9 de novembre. Tres diputats del Parlament de Catalunya amb un mandat molt clar i evident que representen una majoria important de l'arc parlamentari i de la societat catalana. Transversalitat en estat pur. De fet, aquesta és una petició absolutament popular i basada en l'exercici de la radicalitat democràtica més elemental: el vot, l'expressió més íntima i directa que podem fer els ciutadans, en aquest cas sobre la nostra manera d'organitzar-nos col·lectivament. Així doncs, aquells tres diputats parlaran en nom d'un poble que clama per decidir sobre el seu futur polític. I que ho vol fer molt ben fet, sense estridències, sense anar contra ningú, només buscant ser reconegut com el que és.

És cert que hi ha definides fins a 5 vies per poder consultar el poble. Malauradament tot apunta que no ens en sortirem en aquesta primera fase, aquest estat espanyol que es diu democràtic i de dret negarà l’exercici de la democràcia als catalans. Vergonyós en ple segle XXI. El món ho ha de saber.

El que és evident és que estem determinats a consultar el poble. I que malgrat el "NO" seguirem  treballant per celebrar la consulta, recorrerem a les 5 vies establertes. El procés no acaba dimarts, sinó que continua amb més determinació que mai i amb més arguments a favor de la democràcia. Perquè ja no és només una qüestió de sí o de no, és una qüestió sobre el fet que els ciutadans es puguin expressar en base a tots els arguments i escollir entre aquests dos posicionaments.

Així doncs seguirem. Seguirem treballant perquè la gent es pugui expressar, conscients que cal fer-ho tot molt ben fet, amb pulcritud democràtica i amb un to de suma. Per nosaltres no quedarà. Al cap i a la fi només volem exercir la democràcia i portar a terme la voluntat majoritària del poble. Quin mal hi ha en això?

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1197
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR