e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 d'Octubre de 2014

Montesquieu enterrat

 

És inaudit que un país que s’autoanomena estat democràtic i de dret faci l'espectacle antidemocràtic que porta tants mesos fent l'Estat Espanyol. L'últim episodi ha estat la parcialitat del Consell d'Estat que ha elaborat l'informe preceptiu perquè el Consell de Ministres impugni el 9N, i la mateixa impugnació que ha presentat el Govern espanyol. Conclusió, la separació de poders no existeix a Espanya. El Consell d'Estat i el TC responen a ordres polítiques del Govern del PP. Montesquieu enterrat.

Els catalans estem cridats el dia 9 de novembre a fer un exercici de responsabilitat al pronunciar-nos respecte quin futur polític volem pel nostre país. Deixem-nos de debats jurídics. La relació Catalunya-Espanya en tota la seva complexitat respon a paràmetres polítics i és la democràcia i el sistema polític i institucional qui ha de resoldre aquesta dialèctica. Els conflictes el segle XXI es dirimeixen a les urnes, escoltant la veu del poble. Tots aquells que no ho vulguin acceptar han de saber que neguen als seus conciutadans el dret a expressar-se i a poder construir el país que somnien.

El dia 9 els catalans i catalanes votarem. La resta haurà estat un soroll antidemocràtic de l'Espanya més rància que la nostra força com a poble i la nostra voluntat de ser deixaran en una anècdota. Això és imparable.

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1302
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR