e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

05 de Maig de 2015

Comença una setmana clau pel país. Dijous s’inicia la campanya electoral per les eleccions municipals del proper 24 de maig. No ens enganyem, aquestes no són unes eleccions qualsevol. Alguns estan entestats en fer veure que aquestes són unes eleccions ordinàries. Però no ho són! Aquestes eleccions marquen un punt d’inflexió per enfocar el plebiscit del 27S, doncs ens permetran veure l’estat de salut del procés de transició nacional en el qual es troba el país.

Construir un país no és només un procés que lideren uns quants.  Construir-lo demana el compromís de tots: polítics, ciutadans, societat civil organitzada, petits, joves i grans. I els municipis hi tenen un paper absolutament clau. En un país com el nostre, amb més de 900 municipis, tots ells molt diversos i singulars, la feina que fan els centenars de regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses és clau per construir un país lliure i de qualitat.

La potència del món municipal compromès amb el procés ja es va demostrar pocs dies abans del 9 novembre, en un acte carregat de simbolisme al Palau de la Generalitat. El proper dia 24 tenim una nova oportunitat per donar un impuls ferm i decidit a la nostra llibertat com a poble.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
984
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR