e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

03 de Juliol de 2015

Darrerament visiten el Parlament de Catalunya molts grups d’estudiants estrangers interessats per la situació política actual de Catalunya i per les seves institucions. Un cop feta la tradicional visita per les dependències de la Cambra intercanviem opinions sobre la situació política que viu Catalunya, sobre el procés i sobre el nostre projecte de nou Estat. Els explico amb detalls el que som, d’on venim, el que hem viscut fins ara i els parlo de l’actitud del Govern espanyol durant tots aquests anys.

Molts s’estranyen sobretot pel que fa a la negació democràtica que suposa no deixar-nos votar el 9 de novembre. I és que es miri per on es miri, la judicialització del procés, les continues amenaces, els recursos al Tribunal Constitucional i la negació de celebrar una consulta pactada amb l’Estat i tantes i tantes coses fa mal a les orelles als demòcrates de tot el món.

Però el més extraordinari és poder explicar que, al cap i a la fi, els catalans i catalanes serem el que vulguem ser, el 9 de novembre ho vam demostrar. I el proper dia 27 de setembre el poble de Catalunya s’expressarà amb rotunditat, en un context plebiscitari, respecte de quin futur col·lectiu desitja.

No ens despistem, fem força tots plegats i remem amb força per aconseguir una àmplia majoria a favor del somni de la Catalunya Estat.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2690
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR