e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 de Març de 2015

2014 fou l'any de la consulta i del Tricentenari i 2015 és l'any de conteses electorals. En el cas català, municipals al maig, catalanes el setembre i espanyoles a finals d'any. Aquesta hauria de ser una bona oportunitat per aconseguir la reconnexió entre ciutadans i política.

Però 2015 ha de ser sobretot l'any en què els catalans ens expressem de forma definitiva respecte el futur col·lectiu de la nostra nació. El 27S és i serà en primer lloc una manifestació de civisme democràtic, de somni col·lectiu i de voluntat de ser que s'expressarà a les urnes. Tot el món sabrà el que volen els catalans. Així doncs, el caràcter plebiscitari de les eleccions del proper mes de setembre no està en dubte.

Què ens cal fer fins llavors? Perseverar! Ens queden uns mesos per seguir convencent la majoria de catalans que el proper 27S cal votar llibertat. Des de dins i des de fora de Catalunya. Tots hi tenim un paper absolutament clau i determinant. Des de la política fins a la societat civil, ningú es pot endormiscar, tothom hi ha de posar el seu granet de sorra. Tingueu-ho present!

Construir un país no és només cosa de lideratges ni de grans protagonistes. Un país es construeix en el dia a dia, en els moments clau i ens moments que no ho semblen tant. Però el més bonic és tenir l'oportunitat de ser-ne protagonista.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1009
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR