e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 d'Abril de 2013

Si hi ha una cosa que tenim clara a CiU és que per sortir de la crisi és imprescindible facilitar l’acció dels emprenedors, perquè són els empresaris el principal motor de la nostra economia i els únics que han demostrat al llarg de la història la seva capacitat per generar riquesa i, conseqüentment, llocs de treball.

Per aquest motiu la setmana que ve CiU defensarà al ple del Congrés dels Diputats una proposició de llei que té com a principal objectiu la regulació de la figura de l’emprenedor i que aposta per mesures que serveixin per donar suport a la creació d’empreses i al seu finançament a través d’incentius fiscals.

No té cap sentit, i encara menys en aquests moments, continuar escanyant fiscalment les empreses i no afavorir l’accés al crèdit. Des de CiU esperem que el PP atengui aquesta proposició de llei tota vegada que el mateix president del govern, Mariano Rajoy, es va comprometre a regular la figura de l’emprenedor en el seu discurs del debat de política general. Fins ara no ho ha fet. Volem creure que el PP rectificarà. No  tindria sentit no donar suport a aquesta proposta de CiU que busca facilitar l’acció dels emprenedors, si el mateix president Rajoy va dir que ho faria.

Però, a més, la nostra proposta també persegueix que el govern de l'Estat es comprometi a aprovar un projecte de llei que reguli la figura de l'emprenedor social i el visat emprenedor. Aquest visat pretén atreure talent empresarial de l’estranger amb l’obligació d’elaborar de forma anual un informe d’avaluació sobre els resultats de l’activitat de creació d’empreses i financeres per part d’inversors de proximitat.

Només apostant decididament per les persones que proposen nous projectes i per les que ja els tenen en marxa i travessen dificultats no imputables a la seva gestió sinó a la mala situació financera del país, podrem tornar al camí del creixement econòmic. Aquest ha de ser l’objectiu prioritari de totes les administracions per retornar la confiança a la societat i per començar a sortir del pou al qual ens han portat la crisi i tot un reguitzell de males decisions polítiques i econòmiques del govern del PP.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
767
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR