e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Setembre de 2013

Un manifest amb voluntat de sumar

L’expresident del Parlament, Joan Rigol, ha lliurat al president de la Generalitat, Artur Mas, el Manifest del Pacte pel Dret a Decidir que se li va encarregar. El manifest reflecteix la voluntat dels participants a la renió constituent del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, que té com a objectiu fonamental trobar un punt comú per aconseguir que ningú s’hi pugui sentir exclòs.

És a dir, és una aposta clara de la voluntat existent d’aconseguir el màxim suport possible en tots els àmbits de la societat catalana (forces polítiques, institucions, associacions...) per poder portar a bon port la voluntat que els catalans van manifestar en les darreres eleccions de poder decidir lliurement i democràticament el futur polític del nostre país.
Ras i curt. El manifest dóna resposta a tres aspectes que reclama una majoria de catalans i catalanes: el dret que tenim a decidir el nostre futur polític, perquè expressa que volem exercir-lo. I això només s’aconseguirà amb la màxima participació i adhesió de tothom que vulgui exercir aquest dret, sigui quin sigui el seu objectiu final. Es tracta de trobar el màxim consens i de sumar tantes voluntats com sigui possible, recordant que l’objectiu és millorar la vida individual i col·lectiva de les persones que viuen i treballen a Catalunya.

La composició del Parlament de Catalunya ja reflecteix aquesta majoria política que dóna suport a exercir el dret a decidir. Però necessitem majories encara més importants i suficients. Per aquest motiu, instem el PSC que se sumi al Manifest del Pacte pel Dret a Decidir. Volem que quedi clara als ulls de tothom  la unitat d’acció per poder fer una consulta.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
410
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR