e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Novembre de 2013

Un consens imprescindible

Ningú no ignora que vivim uns moments transcendentals per al futur de Catalunya. La societat catalana ha deixat ben palès a les urnes que vol decidir el seu futur en una consulta. Per això, lluny dels sectarismes, tots els que hem apostat perquè Catalunya pugui exercir el seu dret a decidir hem de buscar els punts d’acord que permetin el màxim consens a l’hora de concretar la pregunta a formular. Tots hem de ser generosos i tots hem de ser conscients que no és moment de tacticismes ni d’actuacions unilaterals. El procés en el qual estem immersos no és fàcil, però precisament aquesta dificultat ens ha de fer conscients de què quan sorgeixen discrepàncies hem de posar l'accent en tot allò que ens uneix.

I també hem de tenir present que l’únic que pot liderar aquest procés és el president de la Generalitat. A vegades sembla que alguns es volen saltar alguns passos i volen córrer massa ignorant que és el president l’encarregat de marcar el ‘tempo’ de tot el procés. El que ara cal és fer costat al president i des dels partits complir el compromís que abans de final d’any es plantegi al govern de l’Estat la via per fer la consulta, així com per concretar la data i la pregunta.

Voler imposar interessos partidistes no farà sinó afeblir-nos i posar en risc l’anhel de la gran majoria de la societat catalana, i no ens podem permetre ni ens ho podríem perdonar.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
734
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR