e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Gener de 2014

El govern del PP s’omple la boca quan parla de  la recuperació econòmica. És cert que hi ha alguns indicadors macroeconòmics que han millorat, però també ho és que, si no s’adopten mesures que permetin fluir el crèdit, la suposada recuperació portarà a la frustració de moltes empreses i famílies que segueixen passant-ho molt malament.

Espanya té un gravíssim problema de crèdit, i aquest és precisament la clau de volta que permetria la recuperació i el creixement. Malgrat que s’han fet algunes passes cap a la Unió Bancaria Europea trobem a faltar fets concrets, entre altres motius perquè aquesta Unió no serà operativa fins l’any 2026 i, evidentment, la necessitem molt abans.

Tampoc no anem millor en la implantació de la garantia juvenil europea amb la qual s’ha d’assegurar als jovers menors de vint-i-cinc anys que tinguin un lloc de treball quan acabin els seus estudis. És frustrant la lentitud amb la qual es vol aplicar aquesta mesura ja que no està previst que entri en funcionament fins a finals d’any. I no podran ser les comunitats autònomes, asfixiades pel govern del PP, les que puguin avançar recursos perquè es tiri endavant.

Ja és hora que el govern del PP s’afanyi a resoldre els problemes de l’economia real dels ciutadans: milions de persones són a l’atur i no hi ha crèdit per afavorir el funcionament i el creixement de les empreses.

Mentre no se solucionin aquest dos problemes cabdals, parlar de recuperació econòmica no només és una broma de pèssim gust, sinó directament una presa de pèl a les persones i famílies que més estan patint les conseqüències de la crisi. Estem parlant de sis milions de persones que avui viuen amb el neguit i la desesperació de no tenir feina.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
652
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR