e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 d'Octubre de 2012

Pressupostos i ministre amb credibilitat zero

El PP ha aprovat els pressupostos generals de l’Estat amb el vot en contra de tota l’oposició i sense sumar cap altre suport més enllà del seu grup parlamentari. No és d’estranyar perquè els números presentats pel govern Rajoy són tan poc creïbles com ho és el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, que practica al govern allò que negava quan era a l’oposició.

Els pressupostos aprovats revelen un optimisme injustificable en relació a l’estimació de creixement per al 2013 que contradiu les previsions de tots els organismes econòmics, des de el Banc d’Espanya fins a l’FMI. També demostren la manca de voluntat del govern del PP per fomentar polítiques actives de creixement i constitueixen un nou exemple de maltractament flagrant envers Catalunya, ja que s’ignoren els deutes pendents i les inversions en infraestructures que corresponen per llei.

Per aquests motius resulta si més no irritant l’actitud xulesca del  ministre quan gosa dir que ells paguen mentre d’altres es queixen. Sr. Ministre, no perdem de vista que aquests  diners són nostres.  Pagueu  amb els nostres impostos, els que no ens deixeu gestionar des d’aquí. Pagueu perquè us apropieu dels beneficis i de la flexibilitat que ha permès la UE per a la reducció del dèficit, mentre que ofegueu les administracions locals i les autonomies, com si no formessin part de l’Estat.  

Per mitjà dels pressupostos, el PP ha tornat a demostrar la seva voluntat recentralitzadora i la seva nul·la voluntat  per bastir un gran pacte d’Estat que generi les condicions necessàries perquè tots pugem afrontem els reptes de futur amb els mateixos recursos i amb igualtat d’oportunitats. I no content amb això, encara es permet dir que aquests són els pressupostos més socials de la democràcia, quan això no és veritat. No són socials i, a més, són irreals.


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
713
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR