e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 d'Octubre de 2013

Finalment el PP no ha volgut escoltar raons i ha tirat pel dret en la seva proposta de copagament hospitalari que penalitzarà sobretot els malalts greus i crònics.

Des de CiU lamentem molt profundament que el PP hagi donat l’esquena a la nostra iniciativa parlamentària que reclamava justícia social per als pacients que necessiten diversos medicaments i, en molts casos, per a tota la vida. Era per a ells, que havíem demanat un topall mensual en la seva despesa de medicaments hospitalaris en funció de la renda, similar a la que ja s’aplica en l’actualitat als pensionistes.

És realment trist constatar que el PP no té sensibilitat sobre aquesta qüestió. En evitar establir aquest topall màxim es penalitza els malalts greus o crònics, que hauran de pagar tots els seus medicaments fins a la seva edat de jubilació, quan sí en podran gaudir.

Des de CiU no ens estranya que el PP s’hagi quedat una vegada més sol al ple del Congrés. En temes tan sensibles com el que tractem no podia ser d’una altra manera.

Marta Llorens, vicepresidenta portaveu d’Unió Democràtica de Catalunya

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
553
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR