e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Juliol de 2012

Pacte Fiscal, l'hora de la veritat

A una setmana del debat parlamentari sobre el Pacte Fiscal ha arribat l’hora de la veritat. Ningú no pot ignorar que existeix una majoria social al nostre país que n’és favorable. I ara ens cal una majoria política que sintonitzi amb aquesta majoria social. Per aquest motiu, des de CiU emplacem els partits polítics que no s’hi han afegit a que s’hi sumin per aconseguir aquesta majoria política. La classe política ha de fer un esforç per sintonitzar amb el que pensa la majoria social i perquè abandonin els tacticismes partidistes. El resultat serà bo per a Catalunya, per als mateixos partits polítics, i també ho serà per reduir el nostre dèficit fiscal. En definitiva, serà bo per a tothom perquè d’allò que paguem les ciutadanes i els ciutadans de Catalunya es quedin més diners per satisfer  les necessitats de les persones que viuen al nostre país.

Ja falten pocs dies per aquest ple del Pacte Fiscal i encara no s’ha assolit cap acord. Per això emplacem molt especialment el PSC perquè decideixi si vol estar al costat de la majoria social de Catalunya que de manera molt contundent, més d’un 76% dels ciutadans del nostre país, s’ha mostrat favorable al pacte fiscal.

CiU no vol trencar res i tampoc no entenem com un mateix partit pot defensar un model de concert econòmic per al País Basc i no fer-ho per a Catalunya, i en això hi ha coincidència absoluta entre socialistes i populars. No entenem que no vulguin per a Catalunya un model que és solidari i que permetria disminuir el dèficit que pateix el nostre país i que ofega la nostra societat.

Ha arribat l’hora de la veritat i de dir les coses pel seu nom. Ja no s’hi val fugir d’estudi quan es tracta de defensar els drets de Catalunya i de tots els seus ciutadans. Ja és hora d’acabar amb aquesta Espanya en la que tots som iguals, però on sempre uns paguem més que els altres. Ja és hora que tots els partits catalans diguem prou i apostem per un nou sistema de finançament més just i més equitatiu per a Catalunya.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1790
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR