e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Febrer de 2012

Nou PSC, vells errors

Tancant la porta a pactar amb el govern de la Generalitat, el PSC s’ha tornat a equivocar. I no és la primera vegada.  Es va equivocar quan era al govern i no va actuar amb responsabilitat i ara ho fa des l’oposició. El PSC, malgrat el canvi de direcció, sembla que continua optant per no assumir responsabilitats. Estan en el seu dret. És evident que hi ha moltes diferències entre el que propugnem des de Convergència i Unió i el que defensen els socialistes. També n’hi ha moltes en molts temes entre el que vol el PP i el que vol CiU. Però mai han de ser un escull insalvable quan les necessitats del país reclamen unitat, fermesa i compromís amb la governabilitat. Per això si hi ha algú que ha donat ales al protagonisme del PP ha estat el PSC que s’ha negat a negociar els pressupostos amb el Govern i que ha optat altra vegada per posar-se al carrer darrere les pancartes en lloc d’assumir responsabilitats i de ser capaç de pactar decisions necessàries.

Des de CiU no ens cansarem de repetir que la nostra prioritat és Catalunya i tots els seus ciutadans i que no ens tremolarà el pols a l’hora de prendre decisions necessàries per treure el país del pou en el qual la crisi global i la pèssima gestió dels anteriors governs ens han ficat. I tampoc no ens cansarem  d’estendre la mà a tothom perquè la gravetat de la situació així ho requereix i perquè cal governar amb generositat i compromís per aixecar Catalunya.

La legislatura és molt llarga i tant de bo que ben aviat el PSC pugui afegir-se al carro de les actuacions responsables. Però cal que abandoni la cançó de l’enfadós i que deixi de difondre falsedats, com que hi ha un pacte de legislatura amb el PP. Senzillament no és veritat. El govern de CiU no farà pactes excloents ni tancarà  la porta a ningú, i molt menys a la segona força política del país. La difícil situació econòmica precisa de tothom. Però no s’entendrà que es posin pals a les rodes quan el que precisament necessitem ara és sumar esforços per avançar el més ràpid possible cap a la sortida de la crisi. Malgrat el seu cop de porta, avui, com ahir, reiterem al PSC que les portes del diàleg de CiU continuen obertes, per  a ells i per a tots els que vulguin treballar per aixecar Catalunya.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
879
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR