e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

24 de Novembre de 2011

Per tercera vegada en un any els catalans han fet confiança a CiU.  1.014.263 catalans ens han donat suport. Gràcies a tots. El seu vot és una prova que la confiança dels catalans no es guanya amb mentides o amb promeses que no s’acompliran. Gràcies per creure en les propostes de CiU i per demostrar a les urnes que la feina responsable i rigorosa obté recompensa i mereix credibilitat.

Les eleccions de diumenge també han tornat a demostrar que Catalunya és diferent a la resta de l’Estat. Els catalans han votat diferent i han aconseguit  aturar el tsunami popular. Donant suport a CIU han recolzat el pacte fiscal.  Han dit sí a la necessitat que es faci justícia fiscal. Han dit sí a la força que defensa Catalunya i han dit no al PP al PSOE que sempre l’han oblidat.  Aquest és el missatge que el PP faria bé d’escoltar: els catalans han exigit a les urnes que s’acabi amb els greuges i que s’arribi al pacte fiscal.

Sabem, però, que no serà fàcil aconseguir aquest mandat que tenim encomanat. El PP titubeja,  però de moment ja s’ha negat a pagar a Catalunya el Fons de Competitivitat.  Comencem bé! Però no ens sorprèn.  De fet, aquesta negativa és un exemple més del tracte que ens acostumen a donar, com ja va succeir amb l’Estatut o amb  la immersió lingüística.

Convé, però, recordar, que aquest incompliment, el retard en el pagament del Fons de Competitivitat, obliga a  incrementar els ajustaments i els sacrificis  per afrontar el deute que va deixar el tripartit, un deute que era el doble del que ens havien dit. Incompliments, falsedats i mala gestió han posat en perill el país i han forçat el govern d’Artur Mas a prendre mesures extraordinàries i a demanar sacrificis als catalans per acomplir els compromisos de reducció de dèficit i per obrir la porta a l’esperança el 2013.

Governar vol dir vetllar pels interessos generals i prioritzar necessitats quan arriben temps difícils.  Sabem que el 2012 tornarà a ser un any complicat, però estem segurs que anem pel bon camí i que ens en sortirem. Estem segurs de què les doloroses mesures que s’estan prenent ens situaran en condicions de garantir un creixement sostenible i de deixar enrere, ben aviat,  aquest malson i de superar la crisi econòmica més greu que Occident ha patit des de la Segona Guerra Mundial.

Que la sortida estigui més a prop és  possible per la decisió i fermesa del president Mas, però sobretot per la confiança dels ciutadans en el projecte de CiU al capdavant de totes les administracions. Com deia, per tot plegat més d’un milió de gràcies.
Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
992
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR