e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 d'Octubre de 2012

Catalunya viu un moment excepcional. L’avançament electoral decidit pel president de la Generalitat per donar veu a tots els catalans i a totes les catalanes després de la massiva manifestació de l’11 de Setembre i del cop de porta que ha donat el govern de l’Estat a la proposta de Pacte Fiscal, fa que els partits haguem d’afanyar-nos a preparar la campanya i a fer les nostres llistes. En el cas de CiU, aquest procés culminarà el 14 d’octubre amb una reunió conjunta dels consells nacionals de CDC i d’Unió que aprovarà les llistes i el programa de la federació. A Unió, els candidats hauran estat elegits per les assemblees intercomarcals del partit i, per tant, els responsables d’escollir-los seran els militants del partit.

A CiU tenim clar que la nostra campanya electoral haurà de ser tan austera com sigui possible a causa de les greus dificultats econòmiques, una austeritat  que també es veurà reflectida en la reducció del 20% dels ajuts als partits amb representació parlamentària, que dimarts va aprovar el govern. Som conscients que, en una situació com aquesta de crisi econòmica i social, tots hem de contribuir a l’estalvi i els partits no en podem quedar al marge.

Ara bé, el nostre objectiu en aquesta campanya és mobilitzar tots els catalans que tinguin voluntat de participar en un procés que ens dugui a exercir el dret d’autodeterminació. Volem fer arribar a l’últim racó de Catalunya el nostre missatge i el nostre compromís amb el país. Necessitarem una gran força per avançar amb èxit en aquest full de ruta que reclama la societat catalana. No podem iniciar aquest procés amb feblesa i som conscients que sense aquesta força electoral, difícilment podrà dur-se a terme.

Aquestes eleccions que encarem són transcendentals perquè inicien un camí que de ben segur serà dur i difícil, però també ple d’il·lusió i d’esperança. Obrim una nova etapa. És l’hora d’exercir el dret a l’autodeterminació i d’arribar allà on vulguin els catalans, però aquest camí només el podrem recórrer si bastim una sòlida majoria. El 25 de novembre els catalans i les catalanes tenim la paraula.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1004
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR