e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Gener de 2013

“Calen majories extraordinàries per portar endavant projectes extraordinaris”. Aquesta cita del president Mas avui té més  vigència que mai. Avançar cap al dret a la autodeterminació no serà fàcil. En reiterades ocasions s’ha fet palès que s’intentarà torpedinar la iniciativa amb totes les eines a l’abast per tractar d’evitar que el poble de Catalunya s’expressi amb llibertat. I sabem que aquestes eines són moltes i molt poderoses.

Unió Democràtica de Catalunya defensa des de la seva fundació el dret a l’autodeterminació de Catalunya i lluitarà fins on calgui perquè els catalans puguin exercir-lo en aquesta legislatura. Però sabem també que en aquest viatge ningú és sobrer. Convé que siguem capaços de sumar en la declaració de sobirania que ha d’aprovar al Parlament a tots els diputats que portaven en el seu programa electoral la convocatòria d’una consulta perquè el poble de Catalunya decideixi el seu futur polític.

En aquest primer pas hem d’aconseguir el màxim suport i no perdre ningú pel camí, i molt menys abans de començar-lo. Prou dificultats anirem trobant en el viatge. Un primer pas per superar-les és cercar el màxim consens possible i tenir prou flexibilitat com per sumar els 107 diputats partidaris de l’autodeterminació en la declaració de sobirania que es debatrà a la cambra catalana.

Mai com fins ara ha estat tan necessari aparcar el tacticisme. Volem arribar   fins on els catalans vulguin arribar. A això ens vam comprometre en el nostre programa electoral i vetllarem per sumar a tothom i perquè aquesta proposta arribi a bon port.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
690
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR