e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Febrer de 2014

El primer que va fer el PP en arribar al govern va ser incomplir la seva promesa electoral de no apujar impostos i va practicar un increment impositiu com mai s’havia vist. Va apujar l’IVA, l’IRPF i alguns altres. El resultat és una asfixia fiscal que impedeix el creixement. No discutirem ara si calia o no aquell afany recaptatori. Des de CiU creiem que no, però el que avui és inqüestionable és que, si el govern del PP no aplica una substancial rebaixa d’impostos, no hi haurà creixement econòmic.

Cal un canvi radical en la política tributària del PP que comenci per rebaixar l’IRPF i que continuï per disminuir l’IVA cultural, sense oblidar la necessitat d’una política fiscal d’estalvi i protecció a les famílies. És necessari també que comenci a veure d’una vegada les pimes com un instrument de creació de riquesa i generador d’ocupació en lloc de contemplar-les únicament com a entitats a les quals sagna fiscalment.

El govern del PP hauria d’entendre d’una vegada que ara toca baixar els impostos. Si no ho fa no hi haurà recuperació, ni s’estimularà el consum, ni l’estalvi i, per tant, no hi haurà generació d’ocupació.

L’únic que ha fet l’executiu de Mariano Rajoy fins ara és posar en marxa una política fiscal confiscatòria que perjudica les famílies, les classes mitjanes i les rendes baixes. I així, és clar, no anem enlloc i, a més, posem en perill greu la supervivència de les classes mitjanes, fonament de la cohesió social.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
957
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR