e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 de Gener de 2014

Falta de respecte a tots els catalans

El PP, i també alguns dirigents dels socialistes catalans, continuen en la seva línia de menystenir no tan sols tot allò que ve de Catalunya sinó també les seves institucions. No es pot qualificar d’altra manera la no compareixença d’Alícia Sánchez-Camacho i de José Zaragoza al Parlament per donar explicacions sobre el cas Método 3.

Després de les barbaritats dites per la líder del PP català a la convenció popular del passat cap de setmana -en el qual va afirmar que la situació del PP a Catalunya era comparable a la del País Basc en temps de terrorisme-, ahir vam constatar el respecte que envers les institucions catalanes amb la seva decisió de no comparèixer a la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament.

Aquestes actituds de Sánchez Camacho i de José Zaragoza, no ajuden a millorar i dignificar la imatge de la política i tampoc a reduir la desafecció política. Alícia Sánchez-Camacho és diputada al Parlament i ha estat escollida senadora per designació autonòmica amb els vots de molts diputats de la cambra. Per tant, el més lògic seria comparèixer al Parlament quan aquest ho sol·licita. I si no es fa, per dignitat hauria de renunciar al seu càrrec de senadora i que el PP decideixi quina persona l’ha de substituir.

Ha quedat clar a ulls de tothom que una vegada més ni Zaragoza ni Camacho volen donar explicacions pel cas Método 3. I també, un cop més, ha quedat palesa la seva manca de respecte envers les institucions catalanes. No podem oblidar que és justament el Parlament el marc on s’han de donar explicacions. I no valen excuses. No té sentit no fer-ho, perquè si es participa activament d’una institució se l’ha de respectar, i en aquesta ocasió no ha estat així.

Alícia Sánchez-Camacho -que s’omplia la boca afirmant que arribaria fins al final en aquest cas- ha quedat en evidència en optar per silenciar la seva actuació quan podia explicar-la davant la cambra que representa tots els catalans .

Marta Llorens, vicepresidenta portaveu d’Unió Democràtica de Catalunya

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1080
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR