e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 de Novembre de 2013

Resulta força paradoxal que sigui precisament el president Rajoy qui digui que amb la sobirania no s’hi juga. Ho és perquè el govern del PP vol recuperar de les comunitats autònomes i els ajuntaments les competències que perd de la Unió Europea.

Això sí que és jugar amb la sobirania.

La voluntat recentralitzadora del PP, el desig de prendre competències als altres –i particularment a Catalunya- no és una quimera. Des de CiU no ens cansarem de denunciar la bateria de lleis recentralitzadores que promou el PP: la de telecomunicacions, la de la unitat de mercat, l'elèctrica, la de l'autoritat fiscal independent, la de l'administració local, la Lomce (que és una agressió al nucli substancial de la identitat de Catalunya perquè afecta la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre sistema educatiu)... Aquestes iniciatives són, a més, incomprensibles perquè compliquen més les coses a tothom tant a les administracions com als ciutadans.

El  PP vol recuperar poder per a l'Estat ja que es veu obligat a cedir-ne a la UE com a conseqüència de la transferència de sobirania. Aquesta actitud, deslleial amb la resta d’administracions evidencia que qui juga amb la sobirania dels altres sense tenir en compte ni la legislació actual, ni la voluntat dels ciutadans és el propi president Rajoy.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
735
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR