e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 d'Octubre de 2011

Economia verda, oportunitat de futur

Massa sovint els que han fet bandera de l’ecologia l’han contraposat al progrés i a la creació de riquesa, però aquest no és el model d’ecologia que CiU defensa,  al contrari.  Nosaltres,  que també ens preocupem pel planeta que deixarem a les generacions futures, fem una aposta decidida per la sostenibilitat perquè estem convençuts de què només des de la sostenibilitat serà possible progressar.

Defensem que l’ecologia s’ha d’integrar, encara més, en el nostre model de societat i ho ha de fer com una oportunitat i no com a una llosa. Apostem  per una economia que no només tingui cura del medi ambient, sinó que afavoreixi la creació de llocs treball per a millorar-lo. Apostem per l’economia verda. Societats més avançades que la nostra han demostrat que treballar per un millor medi ambient és una manera de dotar-se d’una eina innovadora per crear llocs de treball. Per això proposem arribar a acords amb les empreses per tal que facin seu el compromís d’incorporar la sostenibilitat medi ambiental als seus àmbits d’actuació. I també proposem instaurar crèdits verds per facilitar la les empreses les adaptacions necessàries per garantir la sostenibilitat. Però a més, també aspirem a què sigui la Generalitat la que decideixi les mesures ambientals.

Creiem que és necessari  fer un altre tipus d’economia que generi riquesa tenint com a últim objectiu la millora i el respecte de la sostenibilitat  No és una utopia. El últims estudis d’orientació universitària ens diuen que les carreres que avui tenen més futur són precisament  les relacionades amb les qüestions mediambientals. La societat ens ho reclama i hem de donar-hi resposta. Per això, fem de la sostenibilitat un dels pilars del nostre programa electoral. A més de la necessitat col·lectiva  de preservar el medi ambient,  dur-ho a terme ens permetrà generar ocupació,  que a la fi, és el que ara necessitem amb urgència. Per tot plegat des de CiU apostem decididament per l’economia verda.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
978
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR