e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 de Setembre de 2011

CiU fa lobby a Madrid

Te raó l'expresident Montilla quan diu que Duran fa lobby a Madrid. I té raó perquè CiU ha fet lobby per millorar la seguretat ciutadana i ha fet possible que a Espanya s’instauri un registre general de furts per combatre la multireincidència. No ens conformem amb això i, en la propera legislatura, tornarem a fer lobby per convèncer els grups parlamentaris perquè els furts siguin tipificats com a delicte i per aconseguir judicis ràpids.

Te raó perquè Duran en nom de CiU també fa lobby social en defensar, per exemple, que s’incrementi la base reguladora del càlcul de les pensions de les vídues o quan en un altre àmbit defensa la indústria farmacèutica d’aquest país davant molts polítics que semblen haver oblidat que aquest sector té en la investigació una de les seves branques fonamentals -que dóna valor afegit a l’economia- i que dóna feina a moltes persones.

I no en tenim prou perquè CiU també fa lobby per la defensa dels autònoms. Ni podem ni volem oblidar que a Catalunya són més de mig milió i és, per tant, un col·lectiu imprescindible per a la generació de riquesa i per a la recuperació econòmica. No ens  amaguem: hem fet lobby a Madrid perquè els altres partits assumissin la llei de morositat com també hem impulsat una línia de crèdit de l'ICO de vint mil milions d’euros per donar liquiditat a la tresoreria de les pimes i dels autònoms. Hem de reconèixer que aquí no hem aconseguit els nostres propòsits, però ni desistim ni defallim: seguirem fent lobby fins assolir-ho.

Duran i CiU fan lobby a Madrid perquè sempre hem defensat els interessos de Catalunya. Montilla ho sap prou be. No varem dubtar a defensar les declaracions que quan era president va realitzar i va proposar que s’aprovessin al Parlament sobre la sentència contra l'Estatut. També llavors varm fer lobby. La llàstima és que no ens van acompanyar els vots del PSC, de Carme Chacón que a Madrid es va plegar als interessos del PSOE de Zapatero i Rubalcaba.

També vam fer lobby del govern de la Generalitat en defensar el fons de competitivitat que li correspon a Catalunya. Malauradament, tampoc en aquesta ocasió vam obtenir el suport dels socialistes catalans que de nou van votar contra els interessos del país.

Que ningú no ho dubti. Seguirem fent lobby. Si tenim prou força i CiU pot ser decisiva, podrem ser més eficaços, però en tot cas perseverarem en la nostra defensa de Catalunya perquè el nostre compromís, la nostra raó de ser, no és altre que els interessos de Catalunya d’acord amb el nostre programa electoral, i no defallirem.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
775
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR