e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Juliol de 2013

Ha costat, però per fi el PP ha entès que la seva llei d’emprenedoria es quedava molt curta a l’hora d’atendre les necessitats actuals dels emprenedors del país. Per aquest motiu, el portaveu d’Economia del Grup Parlamentari Català, Josep Sánchez Llibre, ha obtingut el compromís del govern d’acceptar tot un seguit de propostes de CiU per tal que la nova llei sigui una eina útil per afavorir la sortida de la crisi. Són unes propostes, a més, que generaran confiança i il·lusió a les persones que vulguin emprendre un negoci.

El PP s’ha compromès que en el tràmit parlamentari millori el tractament de l’emprenedor de proximitat tot augmentant el topall dels 20.000 euros als 200.000 euros tal com reclamàvem nosaltres. També estudiaran bonificacions a la Seguretat Social.

D’aquesta manera, el govern valorarà la capitalització del cent per cent de la prestació per desocupació i la bonificació de la cotització a la Seguretat Social per als primers contractats per autònoms.

També hem aconseguit que es flexibilitzi el criteri de responsabilitat limitada de l'emprenedor, de manera que no se’ls podrà embargar el SMI (salari mínim interprofessional), i es milloraran els criteris fiscals de les inversions a R D i que s’aplicaran a partir de 2014, i no el 2015, com havia previst inicialment el govern de l’Estat. Finalment, també voldria destacar que s’ha acceptat la proposta de CiU per millorar el pagament de l’IVA amb criteri de caixa.

Per a CiU, totes aquestes mesures que el PP s’han compromès a recollir en la tramitació de la nova llei contribuiran a generar ocupació, a reactivar l’economia i, en definitiva, a lluitar contra la crisi. Al cap i a la fi, és una bona notícia per a l’economia.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
623
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR