e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

13 d'Octubre de 2011

+ x cat, + x tu

El titular no és una fórmula matemàtica, ni una equació infalible per solucionar tots el problemes. Només vol ser la manera amb la que CiU vol apropar-se a tothom. En una campanya electoral es tracta de fer arribar el missatge a tothom aprofitant tots els instruments i mitjans que tenim al nostre abast. Naturalment, les noves tecnologies també ens han d’ajudar.

L’eslògan x cat sintetitza el que CiU defensarà a la propera legislatura. Més autogovern, més ocupació, més activitat productiva, més i millor finançament, en definitiva, una millor i major defensa dels interessos dels catalans perquè -això és fonamental- si aconseguim més per a Catalunya aconseguirem més per a cadascun dels catalans.

Volem fer arribar les nostre propostes des de les tribunes clàssiques (premsa escrita, ràdio, televisió, mítings, trobades...) i des d’internet. A la xarxa hi podreu trobar el web el candidat www.duran2011.cat. Aquest web  tindrà, entre d’altres continguts,  audiovisuals de persones públiques o anònimes, que coneixen el nostre candidat, Josep A. Duran i Lleida i que ens parlaran del seu perfil més personal. Volem oferir la vessant més humana del polític millor valorat arreu del país. No volem que el missatge  de CiU es redueixi a un reguitzell de propostes, sinó que volem posar-hi nom i rostre a aquestes mesures per fer-les més entenedores, més properes i sobretot per dotar-les de la credibilitat que es mereixen. Això només ho pot fer qui és creïble, proper i, capaç de defensar dels interessos de tots els catalans, com ha demostrat a bastament. Per això volem donar a conèixer la vessant més personal de Duran.

Apropar la política i els polítics als ciutadans és un objectiu bàsic de la nostra campanya i utilitzarem tots els instruments per aconseguir-ho. Les eines 2.0 del candidat Duran també inclouran el twitter @CiUDuran2011 a través del qual interactuaran l’equip de campanya i naturalment, el propi candidat. Un twitter que inclou la novetat que anomenem el post-twitt: un diari, un post-it escrit de la seva a mà. I  si parlem de noves formes de comunicació no oblidem  el Facebook Josep A. Duran i Lleida que, a més, de l’activitat del candidat, facilita l’accés al seu canal Youtube i al Flickr i incorpora una agenda, articles i les cartes setmanals que escriu des de fa anys.

Són moltes les maneres d’adreçar-nos a tots els catalans durant la campanya. L’objectiu és arribar a tothom i transmetre que CiU té el compromís d’aconseguir més per a Catalunya per als catalans. Estem convençuts que només CiU pot fer-ho sense servituds, ni peatges cap a ningú perquè nosaltres  només ens devem als catalans.  Us convidem a entrar a www.duran2011.cat i a @CiUDuran2011. Que a la propera legislatura aconseguim x cat, sobretot depèn de tu.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1288
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR