e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 d'Abril del 2013

L'orgull del PP contra l’emprenedoria

Finalment, el Partit Popular no ha permès que s’admeti a tràmit la proposició de llei de CiU que tenia per objectiu regular la figura de l'emprenedor a través de l’aplicació d'un conjunt de mesures pensades per facilitar la creació de noves empreses i el seu finançament. Una vegada més els interessos partidistes del PP s’imposen en lloc de vetllar pel conjunt de la societat. No s’entén que en l’actual context de crisi el PP s’entesti a no acceptar propostes, malgrat reconèixer, com així ho va fer en la sessió de dimarts, que la de CiU era atractiva i que ells ja en tramitaran una altra que anirà en la mateixa direcció. Estem perdent un temps valuosíssim per començar a crear ocupació.

És una llàstima perquè la iniciativa de CiU era una proposició de llei de caire molt innovador,...

Continuar llegint...

18 d'Abril del 2013

Una llei per l’emprenedoria

Si hi ha una cosa que tenim clara a CiU és que per sortir de la crisi és imprescindible facilitar l’acció dels emprenedors, perquè són els empresaris el principal motor de la nostra economia i els únics que han demostrat al llarg de la història la seva capacitat per generar riquesa i, conseqüentment, llocs de treball.

Per aquest motiu la setmana que ve CiU defensarà al ple del Congrés dels Diputats una proposició de llei que té com a principal objectiu la regulació de la figura de l’emprenedor i que aposta per mesures que serveixin per donar suport a la creació d’empreses i al seu finançament a través d’incentius fiscals.

No té cap sentit, i encara menys en aquests moments, continuar escanyant fiscalment les empreses i no afavorir l’accés al crèdit. Des de CiU esperem que el PP atengui aquesta proposició...

Continuar llegint...

11 d'Abril del 2013

Rescatar famílies

La crisi econòmica continua i les previsions a curt termini no conviden precisament a l’optimisme. Per aquest motiu és urgent emprendre les mesures necessàries per ajudar als més desafavorits i als que més pateixen i alhora flexibilitzar l’acompliment del dèficit de les comunitats autònomes, que són les que han de dur a la pràctica les polítiques socials.

A CiU estem convençuts que l’economia espanyola no admet més austeritat. Cal ser conscients que només serem capaços de reduir el dèficit quan l'economia torni a créixer i es generin llocs de treball. O plantegem un gir radical de les polítiques econòmiques i socials o difícilment sortirem d’aquesta situació. Per això és necessari injectar liquiditat a l’economia productiva i implementar un pla de xoc a favor de l’ocupació. Per...

Continuar llegint...