e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Setembre del 2011

Habitatges socials de lloguer

El dret a tenir un habitatge digne mai s’ha complert al cent per cent,  però ara en aquests temps de gravíssima crisi econòmica és una utopia per a nombrosos col·lectius: joves que no disposen de prous ingressos, gent gran i milers de famílies que viuen amb l’amenaça del desnonament per haver perdut la feina i no poder fer front a les hipoteques que van subscriure en un temps de bonança econòmica. Per fer front a aquesta situació, des de l’Administració es poden emprendre iniciatives que ajudin a garantir el dret a l’habitatge. I això es el que fa el govern de la Generalitat, en una època en què la crisi i el forat econòmic que  ha deixat el tripartit, -molt superior al que nosaltres dèiem quant ells deien que mentíem- ens obliguen a reorientar la despesa publica.

Aquests dies hem sabut, que a la caixa Pandora que s’ha...

Continuar llegint...

21 de Setembre del 2011

CiU fa lobby a Madrid

Te raó l'expresident Montilla quan diu que Duran fa lobby a Madrid. I té raó perquè CiU ha fet lobby per millorar la seguretat ciutadana i ha fet possible que a Espanya s’instauri un registre general de furts per combatre la multireincidència. No ens conformem amb això i, en la propera legislatura, tornarem a fer lobby per convèncer els grups parlamentaris perquè els furts siguin tipificats com a delicte i per aconseguir judicis ràpids.

Te raó perquè Duran en nom de CiU també fa lobby social en defensar, per exemple, que s’incrementi la base reguladora del càlcul de les pensions de les vídues o quan en un altre àmbit defensa la indústria farmacèutica d’aquest país davant molts polítics que semblen haver oblidat que aquest sector té en la investigació una de les seves branques fonamentals -que dóna valor...

Continuar llegint...