e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Juliol de 2013

De ben segur que si aixequés el cap el President Tarradellas es miraria la noia de dalt a baix i lidiria en veu alta: miri senyoreta a la vida es pot fer de tot menys el ridícul. El consell però em sembla que cauria en sac foradat perquè la noia en qüestió no té mesura quan obra la boca, i quina boca, i comença a engegar la gramola amb tot un reguitzell d’argumentaris elaborats per una colla d’eixelebrats amb vocació de guionistes frustrats.

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en la seva continuada incontinènciaverbal està anant molt més enllà del que podríem definir com ridícul. Amb les seves intervencions públiques de demagògia continuada, pregonant a tort i a dret que el món és un fangar pestilent, deu pensar, ai innocent, que ella, la magnífica dona cenyida amb roba de cuir i sabates de taló desafiant, quedarà al marge d’aquest femer que pregona i denuncia.

Assenyala amb el dit a tothom amb un discurs simplista que no convenç ni als seus companys de partit, tot i què, com els gossets de mentida que alguns conductors pengen al darrere del seu vehicle, vagin assentint amb el cap a totes les ruqueries que diu la seva cap de files. Va fer santament el President de Catalunya, Artur Mas, de contestar-li amb contundència: << Senyora Camacho, li falta una mica de sentit de la mesura, i no vaig més enllà per no ofendre-la personalment>>.

Pobra noia, i ella feliç com un anís sense adonar-se’n que, a cada paraula seva, en cada frase que surt d’aquella immensa cavitat facial, és una altra pedra damunt de la seva teulada. Perquè la gent, aquesta bona gent que la noia de cuir creu que entabana amb les sevespobres i mal treballades paraules, pensa que ella també forma part d’aquest fangar. Que ella, la magnífica, la única, la que el seu propi partit li està fent el llit amb el dinar famós a la Camarga, també està submergida en el femer. Efectivament vivim temps d’una mediocritat insuportable. El més lamentablement és que els protagonistes d’aquesta mediocritat ni se n’adonen.

Marta Alòs

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
930
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR