e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Desembre de 2009

L'Islamisme envaeix Catalunya

Que ningú s’aventuri a afirmar que aquest article va en contra de la religió musulmana que ja avanço que em mereix tots els meus respectes. La religió musulmana, com totes les religions del món, parteix d’uns principis fonamentals que les agermana. Unes virtuts que a voltes el món dels països desenvolupats han anat abandonant i que ara ho patim amb una pèrdua important de valors que, un dia, van ser el pal de paller de la nostra societat. Altra cosa són els fonamentalismes religiosos i l’islamisme és talment això: el wahabisme i el salafisme, és a dir, les versions més rigoroses, més extremistes de l’Islam, una xacra que, davant la badoqueria de molts ajuntaments i del govern tripartit a la Generalitat, s’ha introduït amb molta força al nostre país. Imams arribats d’Alger i designats directament des de l’Aràbia Saudita, dirigeixen les oracions a les mesquites de Catalunya i això s’evidencia de manera descarada a moltes ciutats i pobles, on la presència d’homes vestits i amb la barba tradicional de l’islam radical, djellabes, i noies joves amb el cabells coberts amb mocadors negres, el hijab, així com dones que vesteixen la burka, una roba que les fa invisibles, sense oblidar l’aplicació en alguns llocs de la sharia, la llei islàmica, s’ha incrementat notablement durant els darrers anys. Aquesta és la societat que volem construir a Catalunya?. Si no aconseguim eradicar aquests elements radicals a Catalunya, la integració dels musulmans que segueix innocentment les directrius d’aquests perversos i ignorants imams salafistes esdevindrà impossible, alhora que impedirà la construcció d’una societat integradora i, ai las, pacífica. Té, per exemple, la Conselleria d’Interior, la de l’inefable conseller Saura, un llistat de totes les mesquites salafistes que estan obertes a Catalunya?. Se’n fa un seguiment acurat d’aquesta perillosa doctrina?. És conscient el Departament d’Interior de les denúncies i advertiments que els musulmans democràtics estan fent dia sí dia sobre aquesta amenaça que ja tenim a casa nostra?. A Lleida l’imam de la mesquita del carrer del Nord s’ha declarat obertament salafista, no se n’amaga, va afirmar que aniria a l’Aràbia Saudita a recollir fons per una gran mesquita a Lleida. I ningú no fa res?. Molt en temo que el govern tripartit, els socialistes principalment, fan amb aquests imams una aposta descarada de futur. Uns imams que, arribat el moment, predicaran a favor d’uns partits determinats, torno a dir, principalment a favor del partit socialista.  Una aposta inconscient i perillosíssima només per esgarrapar un bon grapat de vots a les eleccions municipals. I així hem de construir un país?. 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3376
10
Comentaris afegits 
Tià (Paisos Catalans) 20-12-2009 - 23:59
No feu res més que fer el joc a qui tant poc ens estima.Si ens envien els tancs,és clar,vosaltres ja teniu la jubilació pagada a algún paradís fiscal,i nosaltres a morir,que és el què voleu i volen.TRAIDORS,és aquest el vostra progressisme?
Tià (Paisos Catalans) 20-12-2009 - 23:53
Com se aplica la llei antiterrorista.Es clar,només contra els catalans i bascos. Srs.del trispartit,us tidrem de denunciar als Tribunals formals per denunciar vos com a complices del terrorisme.No feu res més que de Madrid enviin els tancs.FORA traidors
miquel (lleida) 20-12-2009 - 23:45
Marta, fas falta a la paeria, has d'encapçalar la llista a les municipals
Jaume (Londres) 20-12-2009 - 22:45
Estem d'acord Marta. Nomes ens cal mirar a altres paisos Europeus que han estat revent inmigracio islamica en els darrers anys i la pessima integracio d'aquest grup en tos i cadascun d'aquests paisos.
Bernat (Barcelona) 20-12-2009 - 22:44
El problema de l'islam és que no te un cap religiós mundial com les demés grans religions (cristians, protestants, budistes, etc.). Tot queda en mans dels imams i cadascú diu el que li sembla i pensa com li rota. És un desgavell constant i molt perillós
TORNAR