e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

11 de Novembre de 2008

JNC: escola de patriotes

En una entrevista de fa pocs dies, Valentí Gomez, President de l’Observatori Europeu de la Televisió Infantil, i tot just coincidint amb la inauguració del  XII Festival Internacional de Televisió de Barcelona, afirmava que: “Els joves tenen Bustamante de referent i se’ls en fot Harvard”, i que en canvi, alguns dels joves que treballen, que creen, que investiguen, aquests, deia, no surten enlloc.

Certament, en un món  tan superficial com el que vivim, amb una crisi de valors tan preocupant, sembla que tothom hagi de quedar submergit en aquesta mena de bany maria del conformisme. Tanmateix, hi ha una bona part de la nostra joventut que es preocupa pel present i pel futur d’aquest país amb una força envejable.
Aquest passat cap de setmana, la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), la branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya , va celebrar el seu Congrés el qual donava pas a la quarta generació d’aquesta organització que ha estat i seguirà sent una escola de patriotes. Joves que estan en acte de servei les 24 hores. Perquè el seu únic objectiu és Catalunya. Aquest és el compromís que aquest proppassat cap de setmana la JNC va tornar a segellar amb el país. Un compromís fidel que va molt més  enllà d’un partit i d’unes sigles. Pel país, patriotes, només pel país.  

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1378
2
Comentaris afegits 
joan (badalona) 12-11-2008 - 17:10
Això d'escola de patriotes no és precisament una categoria excelsa de formació de les persones (més aviat és una cosa que fa por, ja que sempre hi ha algú que la té més gran -la pàtria-). Seria millor escola d'humanisme, de bones persones, de pensament...
joves patriotes... (Barcelona) 12-11-2008 - 10:02
Senyora, els joves que pensen en Harvard, la gran majoria ni volen saber res de Bustamente ni del major gremi de lladres del món: els polítics. La gran majoria pensa en prosperar i aixi contribuir al món, però no desde la fastigossa política.
TORNAR