e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Març de 2015

Aquestes properes setmanes les agendes estaran marcades per les eleccions municipals del proper dia 24 de maig. Des de les passades eleccions municipals hem viscut molt i intensament, des del Pacte Fiscal, passant per les eleccions al Parlament del 2012, la manifestació de l’11S, la Via Catalana, la Consulta, querelles a presidents per posar urnes, etc, etc... per anomenar algunes coses.

Amb tot això també són les primeres municipals després d'haver de gestionar unes finances catalanes pressionades per l'ofec econòmic per part dels diferents governs espanyols, i per una herència que no ha ajudat. Des de llavors hem vist i patit una sacsejada entre la corrupció, la transparència, i entre el paper d'alguns polítics i d'alguns mitjans.

Per tot plegat, en 4 anys hem après, hem viscut intensament, i sobretot la nostra societat i alguns polítics han vist la necessitat d'un canvi de paradigma.

És per això que ara encarant unes noves eleccions municipals hem de ser conscients de la seva importància, ja que l'ajuntament és allà on ens dirigim els ciutadans en primera instància. Ara no volem que ens regalin les orelles, volem projecte, volem coherència i sobretot volem sinceritat i humilitat. I això no és fàcil!

Ara bé la primera manera de fer-ho és dient clarament qui som sense subterfugis ni excuses, ni marques blanques, i és aquí on molts fan les mil i una per camuflar, tapar o disfressar.

Vull posar èmfasi en el fet que cal ser valents, és cert que el paper dels partits polítics està en dubte, però jo sempre dic que és com una família. Una família on segurament hi ha coses bones i dolentes, també alguna ovella negra, i també algun il·lustre del qual n’estem molt orgullosos, però no per això ens amaguem, no ens canviem els cognoms ens funció del que ens interessa. En les famílies cadascú és responsable del que fa i del que representa, i encara que n'hi hagi algun que no fa allò que toca, no ens hem d'amagar, hem d'afrontar i canviar les coses per a què es facin bé.

Per això cal fer valer aquells que donen la cara i ho fan pel seu poble, pel seu país, per fer que els nostres fills i néts, tinguin més oportunitats, i més si ho fan dient clarament qui són i de on venen, per poder saber on volem anar plegats!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
928
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR