e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

11 de Febrer de 2013

Cada dia que passa penso, innocentment, aquests del govern espanyol ja no la poden fer més grossa, però ves per on, no deixen de sorprendrem.


Això em recorda allò que diuen els experts en assessorament matrimonial, si vol que la relació funcioni, sorprengui-la! És clar que es refereixen a que li facis un regal, la portis a sopar, etc., en definitiva demostri-li que l’estima.


Això els bons assessors ho tenen molt clar, però tots sabem que també n’hi ha de no tan bons.
Què vull dir amb això? Doncs que l’actitud del govern espanyol és intolerable, començant per l’asfixia econòmica que ens apliquen, i no em refereixo només al dèficit fiscal (diners que generem els catalans i catalanes, i no retornen a Catalunya), sino també a la famosa disposició addicional tercera, al fons de competitivitat, als pressupostos i execució dels mateixos.


Per exemple, l’any 2011 per cada 100€ que ens van dir que invertirien a Catalunya (per cert, invertir per a tothom,  indiferentment de si volen o no la independència), al final només en van invertir 35€, a diferència d’altres comunitats com Madrid que per cada 100€, van acabar abocant-hi  111€.


Curiós, i són ells que sempre s’omplen la boca amb la constitució,  i que no hi ha d’haver desigualtats entre els ciutadans de les diferents comunitats...


Sense oblidar l’asfixia cultural i social, amb els àtacs constants al català, utilitzant de manera barroera el nostre sistema d’immersió lingüística, i tot per la seva obsessió a voler espanyolitzar. Potser van fluixos d’història, i els hi recordem que  amb 300 anys no ho han aconseguit ni reis ni dictadors.


O l’última que ens han donat a conèixer, dient-nos que no ens deixaran fer política exterior, és clar “con la embajada hemos topado”.


Segurament podria continuar amb la llista de greuges, però al final potser enlloc d’un article d’opinió seria un llibre. Qui sap potser d’aquí uns anys quan Catalunya sigui lliure, alguna editorial farà un col·leccionable per fascicles.


Ara el que hem de fer és treballar per aconseguir l’objectiu, i evidentment estar a l’expectativa per veure amb quina sorpresa més ens venen.
Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1301
1
Comentaris afegits 
Pere Pau (Can Fanga) 11-02-2013 - 12:14
Crida l'atenció que darrerament es fa un gran esforç per no discriminar les dones amb llenguatges sexistes; en canvi aquest titòl clarament ofensiu contra els homes no s'hi troba cap inconvenient, en una relació l'home és sempre l'únic culpable?
TORNAR