e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 de Novembre de 2014

No ens pararan!

Aquesta setmana hem viscut un nou episodi de com el Govern espanyol utilitza el Tribunal Constitucional com al seu braç d’actuació en contra de la democràcia. Els governs forts i que s’enfronten a les situacions que es troben, ho fan amb diàleg, fermesa i sobretot amb racionalitat i coherència.

Malauradament el Govern del PP (amb el PSOE de claca) no és fort, i molt menys coherent. Quan encara no fa ni uns dies menystenien el que alguns han anomenat “costellada” , ara resulta que és més greu i pitjor, i per això ara ens volen tirar als lleons. El que no han entès és que el que farem el proper dia 9-N és una jornada participativa, voluntariosa i sobretot d’il·lusió. Volem votar i no ens pararan!

Tampoc no han entès que no és una jornada d’un govern o d’un parlament, és una jornada dels catalans i catalanes, que lliurament volem expressar la nostra opinió. És per això que estic orgullosa del Govern del president Mas per la seva fermesa i coherència, perquè sap que donar la veu al poble és llibertat, és democràcia, i sobretot és el que els catalans i catalanes volem. Per molt que ens amenacin, per molt Tribunal Constitucional, per moltes difamacions, per tot allò que ens puguin fer o dir, el que tenim clar és que no ens pararan!

I farem que el dia 9-N sigui exemplar, i anem tots a votar!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1094
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR