e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Novembre de 2013

La puta i la ramoneta

Està clar que el 80% dels catalans volen poder ser consultats per poder decidir quin futur com a país vivim.
La realitat fa que el Parlament faci allò necessari per a que això sigui possible, i des del primer moment des de CiU hem defensat que ha de ser de forma legal, que vull dir amb això doncs que hem de fer ús de les cinc vies que tenim, tal i com el primer informe del Consell Assessor de la Transició Nacional va desenvolupar.

La primera és la que ara plantegem, que és l’ús de l’article 150.2 de la Constitució, on l’Estat pot transferir o delegar a les comunitats competències.

Per exemple, els mossos d’esquadra, segons la constitució aquesta competència és estatal, però al seu moment es va negociar i delegar. Doncs això és el que demanem que hi hagi voluntat política!

Ara bé, el senyors socialistes que porten dia si i dia també dient que volen que tot sigui legal, resulta que quan plantegem aquesta opció, que recordo és totalment LEGAL, no s’hi sumen.

Segons ells no podem fer res que no sigui primer acordat amb el Govern espanyol, d’aquí podem algunes conclusions.
Sr. Navarro té molt clar que el PSOE si es planteja aquesta opció al Congrés ho votarà en contra, és a dir votarà en contra del dret a decidir dels catalans.

Per tant, decideix fer la tècnica del calamar, escampar força tinta per despistar...doncs la tinta és aquesta història de que sigui acordat amb el govern espanyol.

I ve amb la història de la modificació de la constitució, es pensa que ens creurem que així si que ens ho votaran?
Ens queda clar doncs que el PSC o si més no el senyor Navarro i els “seus” no volen que el poble de Catalunya pugui votar democràticament i pacíficament.

Pel que es veu la puta i la ramoneta, s’han traslladat al carrer Nicaragua....
 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1555
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR