e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 de Febrer de 2015

 

 

Vull aprofitar l’espai que tinc en aquest mitjà de comunicació per fer un agraïment a totes aquelles persones que treballen incansablement per millorar el seu entorn. Molts catalans i catalanes, ja sigui a títol individual o a través d’entitats o associacions, treballen cada dia de manera voluntària, i també des del seu àmbit professional, per fer dels nostres pobles i ciutats espais de convivència.

Actualment estem massa acostumats, al cop de titular, a qui surt als diaris, televisions i ràdios és perquè l’ha “embolicat”, aquells que criden més, que no vol dir que tinguin més raó, aquells que diuen algun estirabot, encertat o no, etc... En definitiva aquells que són capaços de fer-la tan grossa com per a què els tertulians n’acabin fent opinions, i ocupar espais als mitjans.

És per això que vull dedicar el meu agraïment a aquells que fan i no criden, a aquells que treballen i no mal parlen, a aquells que en definitiva dediquen part del seu temps per ajudar als altres sense esperar res a canvi. Que ho fan amb un somriure, i que la nostra societat moltes vegades oblida de reconèixer o de recordar-nos que hi són.

Aquesta és la gran força del nostre país, les persones són el que fa que siguem un país diferent, un país treballador, amb esperança que els nostres fills puguin tenir millors oportunitats. Un país que ha estat capaç de superar grans adversitats perquè hem tingut persones entregades a fer-ho possible. Un país que serà capaç de ser allò que vulgui per la força de la seva gent.

Milers de persones que amb aquest modest escrit els vull dir moltes gràcies per ser com sou, moltes gràcies per ser-hi, i sobretot moltes gràcies per continuar-hi sent.

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

MenÚame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
906
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR